Привіт друзі! Сьогодні ми поговоримо про кросівки, які стали класикою не тільки для самого бренду, але і для величезного числа людей по всьому світу. Знайомтеся - шкіряні Reebok Classic "Black/Gum" (49800).

Огляд кросівок Reebok Classic Black / Gum (49800) + відео

У 1983 році, коли попит мали масивні бігові кросівки із замші, а люди в більшості своїй захоплювалися джоггнгом (біг зі швидкістю 7-9 кілометрів на годину), бренд Reebok запустив нову революційну лінію бігового взуття - Classic.

Ці кросівки легкі, зручні та практичні, саме тому з бігових майданчиків вони блискавично перемістилися на вулиці, де стали беззаперечним трендом серед любителів спортивного взуття.

Кросівки поставляються в класичній коричневій коробці, з усіх боків прикрашеній логотипами компанії Reebok. Основну інформацію про кросівки виробник розміщує в звичному для нас місці (збоку коробки). У нашому випадку це модель Reebok Classic "Black/Gum" з порядковим номером 49800. Тут же розміщена інформація про країну виробництва кросівок, у нас - В'єтнам.

модель Reebok Classic "Black / Gum"
Кросівки Reebok Classic "Black/Gum", як і більшість їх побратимів по серії, виконані з високоякісної натуральної шкіри. Всі шви в них прошиті і проклеєні на совість, а підошва зроблена з думкою про довговічність. Як заявляє виробник, взувши ці кросівки Ви відчуєте всі переваги легкості і якісної амортизації, за яку відповідає не тільки підошва, але і поліуретанова устілка, розміщена всередині.
Кросівки Reebok Classic "Black / Gum"
Кросівки Reebok Classic "Black / Gum"

До речі, знаєте як відрізнити якісну пінну підошву від неякісної? Зверніть увагу на товщину підошви близько носка: якщо товщина цього шару маленька, будьте впевнені - через деякий час ваша підошва пошкодиться саме в цьому місці. У нашому випадку можете бачити 6-7 мм на самому краю, що дуже добре.

Хочу також відзначити і похвалити запах кросівок. Це саме той випадок, коли відкривши коробку з новими кросівками не відчуваєш їдкого неприємного запаху клею.

Для всіх, хто бажає купити дані кросівки - у нас хороша новина! Саме зараз модель знаходиться у розпродажі:

Чоловічі Reebok Classic Black/Gum (49800)
Жіночі Reebok Classic Leather (49804)

Хочете отримати більше корисної інформації? Тоді дивіться відео-формат огляду:

Залишилися питання? Задавайте їх в коментарях, ми з радістю відповімо. Ну і не забудьте підписатися на наш YouTube канал.

   
  

Автор блогу Роман Юрченко,

17 листопада 2016 року