Останнім часом погода все частіше похмура, і навіть не дивлячись на те, що ближче до обіду завжди виходить сонечко задаючи всій окрузі "нереальну спеку", в ранковий час (а особливо з 4:00 до 5:00) забуваєш про те, що за вікном літо. Одного такого прохолодного ранку, загорнувшись в теплий плед, я натрапив на питання одного нашого постійного клієнта. Питання стосувалося вибору кросівок на зиму в місті, так - саме кросівок, а не черевиків або будь-якого іншого взуття. І нехай Вас не бентежить якась несвоєчасність питання (все таки літо за вікном), адже як каже давня мудрість: "готуй сани влітку ..".

Сьогодні я хотів би відповісти на питання в тій формі, в якій зможу допомогти не тільки нашому клієнтові, а й, наприклад, Вам. Я розповім про кросівки, в яких Ви зможете "пережити" зиму з гарантією того, що по поверненню додому з прогулянки у Вас залишиться можливість рухати пальцями ніг.

Розповім про те, чому вважаю кросівки Nike Air Force 1 кращим вибором для міської зими

Дизайн

Nike Air Force 1 - найкращі кросівки на зиму в місті

У мене завжди була проблема з вибором зимового взуття, оскільки взуття, призначене на температуру нижче 5 градусів, або виглядало так, наче я збирався йти підкорювати Джомолунгму, або ніби я перенісся до часів, показаних у фільмі "Вогнем і мечем", і тільки чекаю того, щоб хтось приніс мені обладунки і довге волосся для максимальної схожості з іншими людьми... Коротше кажучи, або trekking і підкорення вершин, або подорож у часі. Або - боронь Боже, комбінація того й іншого.

Nike Air Force 1 - найкращі кросівки на зиму в місті

Раніше, коли погода за вікном загрожувала мені обмороженням стоп, і вже не було можливості шукати нову пару для покупки, я взував свої старенькі черевики Timberland. Виглядали вони цілком гідно і ефектно, але були занадто важкими і громіздкими. Їм не вистачало зручності, але вони були завжди під рукою, і чесно - вони "безсмертні". Від необхідності носити громіздкі черевики я позбувся лише тоді, коли на собі перевірив універсальність кросівок, названих в честь президентського літака.

Nike Air Force 1 - найкращі кросівки на зиму в місті

Кросівки Air Force 1, крім низької версії, яка все ніяк не побуває в моєму "арсеналі", мені дуже подобаються. Думаю, з часом поговоримо і про низьку версію, але поки ми і так говоримо про практичну сторону, а в цьому сенсі середні Nike Air Force 1 на зиму набагато більше підходять.

Кросівки AF 1 досить прості, без надмірностей, і сказати чесно - дуже естетичні в своєму зовнішньому вигляді. Вони не такі універсальні, як куплені за 200$ кросівки Nike Air Max 90, з якими що не одягнеш - все підходить, проте підійдуть до більшості штанів і джинсів (крім широких варіантів). Звичайно, коли я говорю про легкість поєднання даної моделі з іншим одягом, я маю на увазі чорну і білу версії кросівок, а ось якщо Ви купите чоловічі Nike Air Force 1 з супер лімітованої колекції, обшиті шкірою хамелеона - Вам буде однозначно складніше знайти їм гідну пару одягу.

Міцність

AF1

Як я над ними лише не знущався... І по калюжах в них ходив, і в болоті вони побували, і в горах в них лазив, і в пральній машинці їх виправ, і єдине, що з ними стало після двох сезонів використання - це легка деформація шкіри корпусу. Жодних тріщин, відклеювання і розпорювання швів, немає потертостей чи глибокої деформації шкіри. А я з ними не церемонився. Іншими словами, ці кросівки в змозі витримати набагато більше, ніж їзда в міському транспорті, прогулянка по магазинах і пробіжка від зупинки до університету по талому снігу.

Тепло і комфортно

Взимку в кросівках Nike Air Force 1 Mid тепло і комфортно

Кульмінаційний момент і, власне, причина написання такого поста. З великою долею відповідальності можу заявити: оригінальні кросівки Nike Air Force 1 досить теплі і дійсно підходять на легку зиму.

кросівки Nike Air Force 1 теплі і підходять на легку зиму

Для прогулянок по місту вони ідеально підходять. По-перше, підошва кросівок настільки висока, що навіть при -12 градусів немає шансів, що Вам буде холодно в стопи. І це без необхідності взування якихось мега товстих шкарпеток. Якщо Ви не маєте наміру в мороз скакати по снігу, обливати ноги водою або щось подібне, значить холод Вам буде не страшний. По-друге, завдяки шкіряному корпусу кросівки AF1 дуже повільно вбирають вологу, наприклад від талого падаючого снігу. Був я якось під час снігопаду на концерті, все відбувалося на вулиці, що особливо важливо, тому точно кажу, навіть через деякий час я не відчував особливого дискомфорту в ноги. Було досить тепло і комфортно. По-третє, в порівнянні з зимовим взуттям, ці кросівки дуже легкі і дійсно зручні, в них немає відчуття, що ходиш у взутті з бетону. І навіть багатогодинні прогулянки по зимовому місту або очікування в черзі не доставляють проблем.

навіть при -12 градусів немає шансів, що Вам буде холодно в стопи

Особисто я не очікував, що кросівки можуть добре проявити себе взимку, але шкіряні Nike Air Force 1 зробили це. В даний момент (знову ж, для мене) модель AF1 це найкраща пара кросівок на зиму в місті. Красиві, зручні, легкі і в них не мерзнеш. Купити оригінальні кросівки Nike Air Force 1 Mid можна прямо у нас:

Якщо Вам сподобався цей матеріал, просимо поділитися ним з Вашими друзями через одну із соціальних кнопок, розміщених нижче. Це дає нам стимул писати для Вас більше корисних статей ;) Спасибі!

   
  

Автор блогу Роман Юрченко,

17 липня 2016 року