З наближенням літа і підвищенням температури за вікном багато хто задається питаннями на тему створення свого особистого літнього стилю. Думають про те, що з чим носити, що до чого взути і так далі. Саме стилю буде присвячена наша нова рубрика, а почнемо ми з відповіді на питання "чи варто носити кросівки або кеди під плаття, туніку чи спідницю?".

Останнім часом це поєднання стало вельми популярним. І якщо всього кілька років тому таку комбінацію можна було побачити лише на зарубіжних зірках естради і кіно, то сьогодні все більше дівчат по всьому світу вибирають тренд кросівок під спідницю. Чому? Є декілька причин:

  • по-перше, кросівки і кеди це більш зручне і практичне взуття, в порівнянні з літніми шльопанцями чи туфлями на підборах, тим більше сьогодні, коли можна вибрати найбільш оптимальний варіант спортивного взуття, в якому не буде жарко;
  • по-друге, таке поєднання - відмінний спосіб створити індивідуальний зовнішній вигляд, що дуже важливо для кожної дівчини.

Кросівки або кеди під елегантне плаття, туніку чи спідницю

Створення образу з речей, які на перший погляд не підходять один до одного, це дуже захоплюючий процес. Проте, є випадки, коли взувати кросівки або кеди під плаття - не зовсім вдала ідея, наприклад, на весіллі. І навіть якщо це остання модель кросівок Nike Air Force 1 або наймодніша пара Adidas Superstar, така комбінація викличе не зовсім очікувані емоції оточуючих Вас людей.

Нижче Ви можете подивитися кілька прикладів з образами дівчат взутих у спортивне взуття під плаття або спідницю:

Кросівки або кеди під елегантне плаття, туніку чи спідницю

А ось кілька фотографій однієї з редакторів модного журналу Passion4Fashion. Мені здається, Магдалені (ім'я дівчини) дуже йде цей стиль, адже незалежно від образу кросівки Adidas відмінно вписуються в її власний стиль.

Кросівки або кеди під елегантне плаття, туніку чи спідницю

Кілька порад про те, як вибирати спортивне взуття під плаття

1. Якщо Ви вперше поєднуєте спортивне взуття із сукнею або спідницею, спробуйте класику, тобто чорні або білі кросівки чи кеди. На літо відмінним варіантом буде придбання кед з конструкцією як у Vans та Converse, або, наприклад, кросівок Nike Roshe One.

2. Кеди і кросівки в яскравих кольорах з квітковими візерунками - це досить універсальний варіант, який підходить до безлічі різноманітних кольорових рішень спідниць та суконь, в тому числі джинсових. До того ж, яскраві кольори взуття це відмінний вибір для любителів довгих спідниць і стилю Бохо. Дивіться в сторону контрасту і не переживайте про те, наскільки яскраві кеди Ви взули.

3. Поєднання кросівок і кедів з сукнею - сміливе рішення, і сьогодні воно затребуване суспільством. Використовуючи його Ви можете бути певні, що виглядатимете на мільйон, проте якщо Ви не плануєте купувати нову пару кросівок, а хочете взути наявні у Вас (навіть якщо вони досить масивні), виберіть плаття або спідницю з довжиною ⅞ - це ідеальна пропорція для ситуацій, в яких потрібно поєднати більш масивне взуття з образом.

А що Ви думаєте про комбінації кросівок або ж кед з сукнями та спідницями? Нижче пропонуємо Вам ще пару фотографій в різних образах.

Якщо Вам сподобався даний матеріал, просимо поділитися ним з Вашими друзями через одну із соціальних кнопок, розміщених нижче. Це дає нам стимул писати для Вас більше корисних статей. Спасибі!)

Кросівки або кеди під елегантне плаття, туніку чи спідницю

Кросівки або кеди під елегантне плаття, туніку чи спідницю

Кросівки або кеди під елегантне плаття, туніку чи спідницю

   
  

Автор блогу Роман Юрченко,

25 травня 2016 року