Зізнаюся, я постійно звертаю увагу на взуття: на вулиці, в магазинах, з вікна машини - всюди, де це можливо. Саме такий підхід допомагає виділити найпопулярніші кросівки з точки зору покупців. Звичайно, іноді мені здається, що стежити за взуттям на інших людях не зовсім здорове заняття, але якщо це частина твоєї роботи - ти легко миришся з таким ось професійним захворюванням...

Сьогодні я хотів би поговорити про кросівки, які від недавна став помічати частіше. Разом з Вами ми подивимося на плюси і мінуси цієї моделі і дізнаємося, чому кросівки Nike Air Huarache такі популярні.

Чому кросівки Nike Air Huarache такі популярні?

Впевнений, деякі з Вас вже встигли познайомитися з Huarache ближче, а ось для тих, хто вперше чує про ці кросівки або просто хоче дізнатися більше про 25-річну історію моделі пропоную статтю, яку варто прочитати першою: історія кросівок Nike Air Huarache.

Звідки взявся тренд на кросівки Nike Air Huarache?

У 2012 році без будь-якої вступної презентації або рекламної компанії європейський магазин Foot Locker почав продаж ексклюзивних кросівок Nike Air Huarache з серії Quickstrike. У той же час британське телебачення запускає реаліті шоу Made in Essex (аналог американського Jersey Shore), де один з ведучих взутий якраз в Хуараче.

Joey Essex в кросівках Huarache

Це був переломний момент в популярності моделі, адже саме тоді в моду увійшли вузькі джинси і штани, під котрі Хуараче здавалися просто ідеальним вибором. Ось тільки різноманіття кольорів кросівок Nike Air Huarache як і раніше було жахливим...

Наступний сезон приніс нам класичні кольори All White та All Black, додавши "дров" до зростання популярності моделі. А в 2013 році на полиці магазинів надійшли кросівки з забарвленням Triple Black - перші Huarache, які після блискавичного роздрібного продажу з'явилися на resale ринку (ринок перепродажу за завищеною вартістю).

Легендарні кросівки Nike Air Huarache Triple Black

У компанії Nike зробили декілька "довипусків" забарвлення Triple Black, але це не змінило ситуацію. Все, що випускалося, розкуповувалося одразу...

Після цього "рекламну кампанію" кросівок Nike Air Huarache взяли на себе футболісти англійської футбольної ліги і набираючий популярність Instagram, завдяки чому успішні продажі кросівок починаються по всій Європі, в тому числі в Україні.

Є ще один цікавий момент. Ви помітили, що ретро кросівки набирають пікову популярність через 20-25 років після дати створення? :) Можливо, це лише збіг, і мода просто знаходить шляхи розвитку, комбінуючи різні варіанти між собою, не знаю. Зрозумілим є одне: сьогодні чоловічі кросівки Air Huarache можна сміливо назвати Трендом, так як їх можна побачити на ногах будь-кого у віці від 13 до 25 років.

Сьогодні чоловічі кросівки Air Huarache можна сміливо назвати Трендом

Мій відгук про кросівки Nike Huarache

Хуараче - це літні і одночасно спортивні кросівки. Взувши їх, забуваєш про пітливості ніг і отримуєш відмінне зчеплення взуття зі стопами. Це не ті кросівки, в яких ти зможеш пограти в футбол, але зате в них з комфортом побігаєш на тренуванні або погуляєш вечірніми вулицями.

Nike Air Huarache - це взуття для тих, хто втомився від важких кросівок. Протестуйте самі і Ви однозначно захочете купити пару стильних і зручних Nike Air Huarache! І не забувайте ділитись досвідом з нами! ;)

   
  

Автор блогу Роман Юрченко,

15 серпня 2017 року